jueves, 13 de junio de 2019

Gelat de pinya (baix en grasses)

Comença la temporada de gelats i molts no ens podem permetre menjar grasses, ni volem menjar ultra processats, ni utilitzar dextrosa, ni posar espessidors. Busquem algo que estigui be, però el més natural possible.




Ingredients:

250 gr de pinya natural congelada
300 gr de nata de cuinar 18%MG
1 iogurt grec de coco
1 cullerada de mel.
Panela al gust, jo 20 grs.







Elaboració:

Triturar amb un got americà, turmix potent, la pinya estant encara mig congelada, si cal podem posar una mica de llet semi desnatada. Si queda algun tros petitet millor.
Ara posem a la nata i el iogurt a un bol afegim la mel i la panela i ho muntem, no és farà la nata dura con si la posem de 35% MG, però com li entra molt d'aire, quedarà molt espumosa.
Afegim la pinya i ho mesclem en cuidado de que no ens baixe massa la mescla.

Ho passem a una geladora i ho deixem mantecar, després ho traspassem al congelador. Si no tenim geladora directe al congelador i cada 30 minuts ho remenarem amb una forquilla trencant els cristalls de gel.
Si teniu Thermomix també ho podeu passar una vegada congelat a velocitat 5 uns segons sense passar-mos de no batre-ho massa, després al congelador un altra vegada fins a la consumició.
Esta vegada passarem dels siropes i mos decantarem per la chia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis