miércoles, 16 de diciembre de 2015

Tapa de pop a la gallega



Mai heu obert una llauna de pop i vos a sobrat?
Doncs en aquesta recepta li posarem remei al problema.

Ingredients:
Patates.
Oli d'oliva.
Pebre roig dolç i un polsim del picant.
Sal amb escates.
I el resto que tingues de pop.





















Elaboració:
Posarem a bullir les patates amb aigua i sal, fins que estiguin cuites.
Al pop amb un tovalló li netegem l'oli de la llauna que no el volem, procurant que no li marxi la pelleta.
Mentrestant cou la patata posarem un poc de oli a escalfar, quant estigui calent però no bullint, li afegim els pebres i ho retiren ràpidament del foc, li afegim un poc més d'oli ara gelat per parar-li la cocció, remenen i reservem tapat.
Ara xafem la patata amb una forquilla o amb un passapurés, res de turmix que queda com un llac. Ens ajudem de caldo de la cocció que afegirem poc a poc, ha de quedar un puré melós





















I munten la nostra tapa, intentem fer una  boleta con si fos croqueta, a la cuina esta forma es diu quenelle. Poseu el pop arregladet al damunt, hi posem l'oli que tenim reservat regant al damunt del pop i acabem posant sal amb escames.
Jo ho he fet en estes culleres però es pot fer en gotes de xupito, però necessitaràs una cullera per menjar-te'l.
Espero vos hagi agradat la cuina del aprofitament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis