lunes, 25 de mayo de 2015

Secret amb melmelada de figues i parmentier de poma a la canyella.




















1 persona, osease per mi i au.

Ingredients:
3 talls de secret.
1 patata.
1 poma.
1 tros de pell de llimona.
1 tros de ceba.
1 punta de cullera de mantega.
Melmelada de figa.
Canyella amb pols.
Sal i pebre.

Preparació:
Per fer la parmentier posarem a bullir la patata pelada i sense sal, la aromatitzarem amb la pell de la llimona i uns talls de ceba. Ho deixarem coure fins que estigui feta.
La poma la posarem a fer al forn o al microones, pelada amb unes gotes d'aigua.
Quant tinguessin tot cuit, posem patata i poma a un bol, afegim la canyella amb pols, la mantega, un polset de pebre blanc i ho xafem amb una forquilla.
Ara amb una planxa molt calenta fem el secret salpebrat, posem al plat la parmentier que l'haurem reservat calenta, escalfem la melmelada de figues i la posem al damunt de la parmentier, posem el secret al costat...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis