Ingredients per a 2
4 talls de bacallà ja remullat.
1 ceba petita
1 dent d'all.
1 mica de pimentó roig.
2 patates mitjanes tirant a grosses.
100 cc de nata de cuinar.
Pa rallat, millor casolà.
Sal, pebre blanc i oli d'oliva.
Preparació:
Tallem la ceba i el all molt petit, que casi no es noti. Posem oli a una cassola i ho sofregim a foc lent, no s'ha de cremar, Mentrestant tallem la patata a "cascos" però petits, per que mos interessa que es desfasen.
Quant la ceba es cuita, posem tallat a quadrats petits el pimentó roig, i ho deixem fer una mica tot a foc lent.
Posem la patata, salpebrem un poc. Poquet de sal, que cuinen bacallà!!!
Donem unes voltes i ho deixem uns minuts, i posem aigua, molt poca també, que mos ha de quedar espeset. Ho courem amb tapa per que no evapori els líquids.
Quant la patata casi es cuita hi posem la nata, i la deixem reduir i ho anem remenant per que patata i nata se ajuntin be i quedi tot desfet.
Posem el bacallà i ho deixem fer 2 o 3 minuts no més que se queda sec.
Passem el bacallà i la salsa a una safata que pugui anar al forn, posem pa rallat al damunt i gratinem un moment.
Servir calent.
Ja ens passa això que dius. I més d'una vegada has de sentir que et diuen: Però no havies dit que faries....?" hahahhaha
ResponderEliminarUna molt bona manera de preparar el bacallà.
Petons
Buenos dias, me encanta tu blog, me he fijado que usas la olla mg y la fussion yo estoy pensando en comprarme una me gustaria que me dijeras cual es la mejor de las dos, gracias un saludo
ResponderEliminarNo, Ana, yo solo tengo dos Fusion... la negrita y la Plus.
ResponderEliminar