miércoles, 4 de marzo de 2015

Butifarra cruixent, amb formatge de cabra i llit de salsa del piquillo.




















Ingredients:
Botifarres d'arròs.
Formatge de cabra.
Aigua gelada + farina (per una tempura)
Panís fregit... els kikos de tota la vida.
Salsa de piquillos.

Ingredients salsa de piquillos.
3 cullerades soperes de una bona salsa de tomata.
100 ml de vi blanc.
100 ml de fondo de carn.
100 grs de pimentons del piquillo en conserva.
1 culleradeta de concentrar de pimentó xoriçero.
Sal i oli.

Preparació:
Primer que tot farem la salsa....
Posarem un poc d'oli a una olla menuda, i afegirem la tomata que com ja esta fregida sols has de pegar dos voltes, es posa el vi blanc i es deixa evaporar l'alcohol, quant ja no fa olor de vi, posem el fondo de carn i els pimentons del piquillo, escorreguts del aigua de la conserva (els podeu comprar a tires, son més barats i total ho tenim que triturar).
Ho deixem fer i que es vagui reduint a poc a poc. Quant ja te aspecte de salsa, posem la culleradeta de xoriçer, ho incorporeu be, rectifiquem de sal, i la reservem.

Partim la botifarra a trossos de uns 2.5 o 3 cm.


Triturem els kikos a la thermomix o a un molinet de cafè.
Preparem una paella petita amb oli.
Fem la tempura, amb aigua molt gelada, (si cal posem 3 o 4 glaçons) i la farina tamisada, ainss no tinc mides que la faig a ull.
Ara que ja ho tenim tot preparat, muntem el plat:
Passes per la tempura la botifarra després per els kikos i a fregir no cal massa sols daurat.
Poses a un plat la salsa de piquillos i al damunt la botifarra, i també una redona de formatge de cabra.
Ho cremes amb un soplet, si no en tens un cop de grill ràpid.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis