domingo, 28 de agosto de 2011

Nocilla para la tribu del body combat


Avui escriure en català, per que aquets post esta dedicat a la tribu, als combateros.
Just fa un any que vaig topar-me en aquest esport per casualitat, a Sant Carles de la Rápita. Durant aquet any a part de posar-me con un toro, (els que no en coneixin he perdut 15 kilos en un any) he conegut a moltíssima gent, gent que ha marcat un abans i un desprès. Persones que he congeniat molt i altres no tant, ho sento no puc caure bé a tothom.
A l'agost a la platja del Capri a la Rápita, tots el divendres uns monitors el Jove i la Paula fan unes classes de Body Combat allí mateix a l'arena, el any passat ho vaig sentir comentar, però no vaig anar cap vegada, la vergonya, ser molt novata en aquets esport en va frenar. Però enguany vaig dir: res ja no en fa vergonya res, m'agrada Body Combat i me’n vaig, parlo a ma cosina Carme, parlo a el meu amic Marc i ens anem. 
El resultat pos que hem conegut una gent estupenda que viuen el Body Combat, que els agrada tan com a natros i que mos ho hem pasat de conya.
L’últim dia del agost per fer la despedida van fer l'ultima classe a l'arena i desprès una festeta eivissenca. I ara la gent que mira blogs de cuina dirà: I que te que vore tot aixo en la cuina? Molt fàcil van fer nocilla, perquè esta tribu encara no l’havia provat, i aquí queda un vídeo que vaig fer algo casero, però es lo que hi ha, jejeje. I unes quantes fotos de tot això.
La cançó que acompanya el vídeo es del Body Combat 43Tota la tribu de Combat Ràpitenc


La chiki-pandy.
Ens ho van passar molt bé

Lo Jove, Marc, Paula i jo


El Jove i jo repartin nocilla.

El meu amic Marc.Uisss que no habia posat a la Imma, muass xeica


Dos makinas

4 comentarios:

 1. En dos palabras....... IM-PRESIONANTE !!!!.

  ResponderEliminar
 2. Oh! genial!! l'estiu altre cop a puesto!! :D
  i la nocilla.. mmmm! :P

  ResponderEliminar
 3. Un post magnific, i la recepte genial.
  Marga

  ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis