Tot està inventat si, ja ho sé. Però mirant un vídeo de com fer macarons, em va sortir fer esta recepta.
També m'ha anat be, per acabar un culet de coco rallat que tenia dels nadals.
Han sortit 12 unitats, així que... si voleu fer-me més augmenteu els ingredients.
També m'ha anat be, per acabar un culet de coco rallat que tenia dels nadals.
Han sortit 12 unitats, així que... si voleu fer-me més augmenteu els ingredients.
Ingredients:
35 gr de coco ratllat.
35 gr de sucre.
1 clara d'ou.
1 sobre de sucre vainilla.
1 clara d'ou.
1 sobre de sucre vainilla.
50 gr de xocolata postres, per desfer.
Elaboració:
Hem de fer pols el coco i el sucre, a la Thermomix es fa molt be, a un molinet de cafè també.
Després muntarem la clara del ou en lo sobre de sucre vainilla a punt de neu.
Ara anirem mesclant el coco i el sucre a la clara d'ou amb moviments de baix cap a munt, procurant que la clara no ens baixi.
Hem de fer pols el coco i el sucre, a la Thermomix es fa molt be, a un molinet de cafè també.
Després muntarem la clara del ou en lo sobre de sucre vainilla a punt de neu.
Ara anirem mesclant el coco i el sucre a la clara d'ou amb moviments de baix cap a munt, procurant que la clara no ens baixi.
Ho posarem a una manega i farem montonets a una safata de forn amb paper vegetal, ho enfornarem a 170-180º foc dalt i baix, fins que comencen agafar un lleuger color daurat.
Els traurem del forn i no els tocarem fins que es refreden, si no, no es poden manipular.
Ara desfarem 50 grs de xocolata al microones o al bany maria, i sucarem el cul del coquito i els deixarem de cara cap avall a una reixeta (la del forn et va de conya)
Llestos!!!!
Els traurem del forn i no els tocarem fins que es refreden, si no, no es poden manipular.
Ara desfarem 50 grs de xocolata al microones o al bany maria, i sucarem el cul del coquito i els deixarem de cara cap avall a una reixeta (la del forn et va de conya)
Llestos!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario