El coc d'avui es de un pastisser amic del Facebook, però com jo soc de ara i aquí no he pogut esperar a tindre tots els ingredients i bueno li he fet un tuneo.
Si cliqueu aquí. podreu veure la seva recepta original.
Si cliqueu aquí. podreu veure la seva recepta original.
Ingredients:
175 gr de mantega a temperatura ambient.
150 gr de sucre moreno.
3 ous.
180 gr de farina.
1 culleradeta de canyella molta.
70 gr de vi d'Oporto.
Un polsim de sal.
Mig sobre de llevat química.
Llavoretes de xocolata al gust.
Preparació:
Amb de batre, la mantega i el sucre fins que estigui tot ben tou i molt cremós, això ho podeu fer amb un processador d'aliments que tingui varetes, o com tota la vida... a ma.
Una vegada que és ben cremós, hi posem un ou sense deixar de batre, i no posarem l'altre fins que el primer no estigui ben incorporat.
Incorporem el vi Oporto i ho mesclem.
A banda haurem tamisat la farina, la canyella, la sal i el llevat químic.
Ho afegim a la mescla de mantega, sucre i ous, hi ho incorporem sense marejar-lo massa. Ara hi posem el xocolate en llavors i ho enfornem en forn pre-escalfat a 180º amb calentor dalt i baix durant un 30 o 35 minuts. Comprovem que es cuit i ho deixem gelar damunt de una reixeta.
Jo le cuit a la FussionCook amb menú cake durant 30 minuts.
No hay comentarios:
Publicar un comentario