jueves, 19 de febrero de 2015

Com menjar truita i hamburguesa...


De vegades me apeteix canviar el menjar i fer-lo diferent, però menjant el mateix.
Va juguem...





















Ingredients:
Patates.
Ous.
Carn picada mitat vedella/porc.
Sal i pebre.
Oli d'oliva.

Preparació:
Pelar les patates i tallar-les a cuadrets petits (el que seria un tall tipus macedonia)
Posar-les a fregir con si fos per fer truita de patata, a foc no massa fort.
Mentrestant, posem la carn picada dins a una bossa neta i la aplanem amb un rodet de cuina.





















La salpebreu.
Prepareu els ous batuts amb sal, i ho aboqueu a les patates, abans traieu el excés d'oli, i el reserveu.
Comencen a moreu con si de un revolt es tractés.
Abans de que estigui cuit ho poseu al damunt de la car picada i enrotlleu con si fos un braç.
Ho fem ben apretadet i als extrems ho tapem be amb carn picada.
Ho posarem amb l'oli que abans heu reservat a fregir, ha de quedar daurat per tot.

Com a tapa damunt de una llesca de pa...
Amb salsa de tomata....
I altres coses que em reservo per a tornar-lo a fer... que trobo que li poden quedar be.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis