sábado, 13 de diciembre de 2014

Pastís de mandarina





















Ingredients:
500 litre de suc de mandarina.
250 ml de nata per muntar 35% MG
2 clares d'ou.
50 + 50 grams de sucre.
6 fulles de gelatina.
Per la cobertura:
250 gr de suc de mandarina
3 fulles de gelatina
La base:
De galeta, sense res o de bescuit.























Preparació:
Em de muntar la nata i reservar, també les clares a punt de neu i reservar. Hi posarem 50 gr de sucre a cada preparació.
Si decidim fer la base de galeta, o de bescuit ho haurem de preparar abans.
Fer el suc de mandarina, primer el mig litre, una vegada el tinguem fet, posarem les sis fulles de gelatina a remullar amb aigua gelada uns deu minuts.
Del mig litre posarem una mica a un gotet i l'escalfarem, allí desfarem les fulles de gelatina, removent be, ho afegirem a la resta del suc, mesclant-ho be.
Ara hi posem les clares que temin reservades, parant compte de que no ens baixin, una vegada incorporades farem el mateix amb la nata.
Ho abocarem damunt de la base que haguessin triat i ho posarem a la nevera, per que comenci agafar cos.























Mentrestant tornem a fer 250 cc més de suc de mandarina, i fem el mateix que abans, remullem les fulles de gelatina, separem un poc, ho escalfem, les desfem al que em escalfat i ho mesclem amb lo suc restant.
Esperem una mica que agafi cos, hi ho posem al damunt del pastís.
Tornant-lo a posar a la nevera con a poc 6 hores. El millor es fer-ho de avui per demà.
En estes mides a mi m'han sortit un de 22 cm, i els dos mes petits. He fet servir un motlle quadrat de 10x10 i un de redó de 8 cm de diàmetre.

3 comentarios:

  1. Hola Ro!! ho penso provar, però amb taronja perquè ara ja no queden gaires mandarines. Una pregunta, quan dius fer la base de galeta només es tracta de trinxar les galetes, o hi poses algun líquid per juntar la base?
    p.d.: Fa temps q no et veiem pel gym!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajajaja sempre ho faig malament això de contestar, sóc més de Facebook... la tens baix la resposat

      Eliminar
  2. Holaaa, No ho vaig explicar??? que malament... sempre es lliga en una mica de mantequilla desfeta, poqueta, sols per poder fer una pasteta, també pots aprofitar madalenes o qualsevol biscuit que es queda sequet per casa...
    Lo Gym...Tinc lo supraespinoso i el manguito del rotador bastant cascat, estic fent tota la bondat que puc.

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis