Ingredients:
100 gr de xocolate negre entre 55 i 70% de cacau
100 gr de xocolate amb llet.
35 grs de manteca de tocino.
50 grs de ametlles torrades.
Preparació amb Thermomix:
Posar els xocolates dins la jarra, donar-li uns cop de turbo, per esmicolar la xocolata, afegir la manteca de tocino i programar temperatura 50º durant 5 minuts i velocitat 2.
Una vegada acaba el temps hi afegim les ametlles torrades (sense la pell negra) i ho mesclem amb una llengua.
Ho posem a un motllo amb forma de barra de tarró.
En venen d'especials, però amb un brick de suc o de llet partit per la mitat i grapant un altra vegada les puntes també ho podem fer.
Deixar gelar i desemmotllar.
Preparació manual:
Posarem un bany maria al foc, posarem la xocolata i la mantega i ho deixarem que es desfaci, després posem un termòmetre de cuina i ho tenim remenant al bany maria a 50º durant 5 minuts.
Dedicat a la Juani Soria que se me'n fot de la Thermomix, jijijiji
No hay comentarios:
Publicar un comentario