Sóc assídua a les patates braves, m'agradem a més no poder, si vaig algun lloc em fitxo si algú en menja, i sempre me'n demano.
De agradar-me m'agraden casi totes... bueno va... totes, unes més altres menys.
He provat de moltes maneres... amb salsa brava de pot, que no valien res, amb maionesa i kepchup, amb allioli i salsa romesco, un altra que em van dir amb pastanaga i maicena, un altra amb caldo de carn i farina... ne provat moltes.
Vicent Ventura, amic del Facebook e integrant de un grup de cuiners i xefs del Facebook, em va passar esta recepta de la seva escola.
Es lo que tenen estos grups del Facebook que al final et quedes en uns 15 o 20 de amics, en els que fas amistat realment, fins al punt de arribar a conèixer-te.
De agradar-me m'agraden casi totes... bueno va... totes, unes més altres menys.
He provat de moltes maneres... amb salsa brava de pot, que no valien res, amb maionesa i kepchup, amb allioli i salsa romesco, un altra que em van dir amb pastanaga i maicena, un altra amb caldo de carn i farina... ne provat moltes.
Vicent Ventura, amic del Facebook e integrant de un grup de cuiners i xefs del Facebook, em va passar esta recepta de la seva escola.
Es lo que tenen estos grups del Facebook que al final et quedes en uns 15 o 20 de amics, en els que fas amistat realment, fins al punt de arribar a conèixer-te.
Ingredients:
Tomata fregida i passada per el colador xinés.
Aigua la mateixa quantitat que de tomata.
3 bitxos (guindillas)
Sal i pebre negre recent molt.
Elaboració:
Mesclar-ho tot, i escalfar fins a reduir, ha de quedar consistència de salsa
Lo bitxo lo partim si no picarà menys.
Tomata fregida i passada per el colador xinés.
Aigua la mateixa quantitat que de tomata.
3 bitxos (guindillas)
Sal i pebre negre recent molt.
Elaboració:
Mesclar-ho tot, i escalfar fins a reduir, ha de quedar consistència de salsa
Lo bitxo lo partim si no picarà menys.
No hay comentarios:
Publicar un comentario