domingo, 12 de marzo de 2023

Tarta de massana (poma)


 


















Ingredients:
800  grs de massana
240 ml de llet
130 gr de farina
100 gr de sucre
Opcionals:
Vainilla (pasta, llavors)
Melmelada de préssec

Elaboració:
Es tracta de batreu tot, en un processador d'aliments, menys la melmelada.
Ha de quedar una crema ben passada.
Greixar i enfarinar un motlle de 22 cm 
Per coure-ho es pot fer al forn a 170º o com ho faig jo, a una FussionCook en el modo cake.
El temps del forn uns 35 minuts però cada forn és un mon.
Finalitzada la cocció en qualsevol de los dos maneres, s'ha de deixar gelar i refredar unes 6 hores perque acabi de quallar.
Per donar-li brillo es pot fer de dos maneres, una cremar-lo amb sucre o en un poquet d'aigua calenta desfer dos cullerades de melmelada de préssec i pintar-ho. 





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis