domingo, 28 de marzo de 2021

Ochíos de Jaen (dulces)

 



















Ingredients:
125 gr d'aigua
12.5 gr de llevat fresc de forner
45 gr de oli d'oliva bo
5 gr de matafaluga
38 gr de sucre
250 gr de farina de mitja força
























Elaboració:

Escalfar l'oli amb la matafaluga, sense que arribi a fregir. Deixar atemperar i que s'infusioni A un bol posar l'aigua i desfer el llevat, posar l'oli, el sucre, mesclar be.Afegir la farina e integrar-la be, deixem reposar la massa uns deu minuts i ja podem començar amassar.Una vegada amassada, s'ha de deixar que augmenti fins al doble i una mica més. Fem els bollets i els tornarem a deixar augmentar el seu volum, tapats i a un lloc on no hi hagi corren d'aire. Abans de enfornar els pintarem amb on batut i posarem sucre al damunt.
El forn ha d'escalfat a 180º i una vegada entrin els bollos el baixarem a 170º A mitat cocció, afegirem també el grill i anirem controlant, si son algo més grosos com estos els costará sobre 20 minuts.
Podeu augmentar els ingredients i fer els bollets més petits, en esta mida vos sortiran 5 bollets de 90 grs




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis