lunes, 18 de marzo de 2019

Pa d'espelta i salvat de civada (avena) amb panificadora




















Ingredients:

Poolish:
100 gr de farina d'espelta
100 gr de salvar de civada
1 gr de llevat sec de forner
200 gr d'aigua.

Pa:
350 gr de farina d'espelta
75 gr de salvat de civada
375- 400 gr d'aigua
4 gr de llevat sec de forner
8 gr de sal
50 gr de AOVE

Elaboració:
Posar els ingredients del poolish a la panificadora, posar el menú amassar i fer que és mescli tot ben mesclat. Parem el menú amassar una vegada estigui no cal deixar tot lo menú, deixar que fermenti, jo tapo la cubeta amb film i ho poso a la nevera tota la nit.
Al matí ho trec, ho deixo atemperar i segueixo amb la recepta.
Ara posem l'aigua (trec una mica, una tassa de cafè, l'escalfo al microones i allí desfaig la sal), l'oli damunt del poolish, després la farina i el salvat, lo llevat.
Posem el menú que sols amassa i el deixem fins que s'hagi fet una bola sobre 10 o 12 minuts, paro la màquina, deixo 15 minuts i torno a posar el menú amassar fins que és torni a fer la boleta.
Paro la màquina i deixo el rato que faci falta fins que pugi de valent.



























Després sols cal posar-ho al menú que sols cou.









No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis