tag:blogger.com,1999:blog-7651474543155352091.post49004051226409480..comments2023-08-10T11:51:34.405+02:00Comments on XielaMar, la mar de salada: Mil hojas de nata confitera.Xielahttp://www.blogger.com/profile/10228216002631428149noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7651474543155352091.post-10245818713417654472010-02-18T01:14:10.286+01:002010-02-18T01:14:10.286+01:00Paula la nata queda perfecta, no queda espesa, y a...Paula la nata queda perfecta, no queda espesa, y a su favor tiene que cuando montas algún pastel, esa nata no se baja, al dia siguiente está perfecta.Xielahttps://www.blogger.com/profile/10228216002631428149noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7651474543155352091.post-65012852691741711842010-02-17T13:56:15.182+01:002010-02-17T13:56:15.182+01:00Holaaaa, ya tenía yo ganar de ver en que habías em...Holaaaa, ya tenía yo ganar de ver en que habías empleado la nata confitera, ummmm, que golosinería jejje<br />Un besoooMarisahttps://www.blogger.com/profile/14586091033287941749noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7651474543155352091.post-4677806008763205442010-02-17T12:46:25.841+01:002010-02-17T12:46:25.841+01:00oye wapa, no queda muy espesa la nata. No me atrev...oye wapa, no queda muy espesa la nata. No me atrevo a hacerla por si queda muy consistente :P<br /><br />Salu2, Paula<br />http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.netPaulahttps://www.blogger.com/profile/00576081217073787330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7651474543155352091.post-27990599027063755002010-02-17T11:57:21.692+01:002010-02-17T11:57:21.692+01:00Hola Gemma, si que estava molt bó, pero te un inco...Hola Gemma, si que estava molt bó, pero te un inconvenient, s'ha de menjar el mateix día i a poder ser preparada en poc temps d'antelació, si no la pasta de full ja no cruix. Ara que este problema a casa meua no el tin, jijiji.<br />Besitos.Xielahttps://www.blogger.com/profile/10228216002631428149noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7651474543155352091.post-57661353481446424072010-02-17T08:55:06.981+01:002010-02-17T08:55:06.981+01:00T'ha quedat tan bonic que tallar-lo ha de sabe...T'ha quedat tan bonic que tallar-lo ha de saber greu i tot...<br />M'imagino que el cruixent de la pasta de full combinat amb la cremositat de la nata ha de ser deliciós.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com